HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Hradec Králové, Královehradecký kraj

Sto let od otevření kurtů Pod zámkem. Máme nevyhovující buňkoviště,“ říká Beneš

Sto let od otevření kurtů Pod zámkem. Máme nevyhovující buňkoviště,“ říká Beneš

4. 5. 2024 | ROZHOVOR/Na den. Přesně sto let, protože 4. května 1924 se konalo slavnostní otevření nových dvorců areálu Pod zámkem, kde sídlil a stále ještě sídlí Lawn Tennis Cercle Pardubice. A ta stovka kolem něj lítá jako míček nad sítí. Před dvěma roky oslavil sto let existence a za tři roky se chystá na jubilejní stoletou Pardubickou juniorku. K magickým narozeninám nejstaršího turnaje mládeže v Evropě by se přál předseda klubu Petr Beneš novou budovu ředitelství s vyhovujícím zázemím. ...

FOTO: Slavia má před derby v Trutnově o čem přemýšlet. Šestkrát v řadě padla!

FOTO: Slavia má před derby v Trutnově o čem přemýšlet. Šestkrát v řadě padla!

4. 5. 2024 | /GALERIE/ Další dvě prohry v divizi C pro Slavii Hradec Králové znamenají, že nováček už v šesti zápasech za sebou vyšel bodově naprázdno. Ve Vysokém Mýtě nezvládl závěr, doma s Čáslaví překvapivě celý zápas. V průběžné tabulce Sešívaným patří devátá příčka.

Stránský se střelecky probudil. Konečně se to prolomilo, těší záložníka Nechanic

Stránský se střelecky probudil. Konečně se to prolomilo, těší záložníka Nechanic

3. 5. 2024 | /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ Za 19 zápasů této sezony vstřelil pouhou jednu branku. Jubilejní 20. mač mu však sedl parádně a rovnou vsítil hattrick, navíc ve velkém šlágru okresního přeboru Hradecka. Pavel Stránský, 25letý záložník Nechanic, se blýskl parádním výkonem v přímé bitvě o druhou příčku na trávníku Lovčic, kde jeho mančaft dominoval a hit kola ovládl jasně 5:0.

Vždycky se hraje líp, když lidi přijdou, láká fandy na utkání se Slavií Štajnrt

Vždycky se hraje líp, když lidi přijdou, láká fandy na utkání se Slavií Štajnrt

3. 5. 2024 | Házenkáře Náchoda v sobotu od 18 hodin čeká závěrečné utkání druholigové skupiny SZČ a pokud zvládnou duel s pražskou Slavií, aktuální první příčka jim už neuteče. Na důležitou partii zve diváky do ochozů šestadvacetiletá opora Východočechů Jiří Štajnrt.

SPORTOVNÍ VÍKEND: Votroci o Evropu. Hradec uvidí i basketbalové MČR mládeže

SPORTOVNÍ VÍKEND: Votroci o Evropu. Hradec uvidí i basketbalové MČR mládeže

3. 5. 2024 | /POZVÁNKY/ První májový víkend přinese v královéhradeckém okrese především fotbalové zápasy v rámci probíhající jarní části mistrovských soutěží. Z ostatních sportů bude k vidění basketbal, pozemní hokej či tancování.

Eso ze Slovenska a důrazný lotyšský útočník. Hradec pokračuje v přestavbě

Eso ze Slovenska a důrazný lotyšský útočník. Hradec pokračuje v přestavbě

3. 5. 2024 | Další dvě posily pro nadcházející extraligový ročník představil Mountfield HK. Obě jména byla už v minulosti skloňována fanoušky. Na východ Čech přichází gólman ze slovenské nejvyšší soutěže Stanislav Škorvánek. Do útoku zase lotyšský bijec Oskars Batna.

Hokejový šok z České Třebové! Kohouti po titulu končí a vyklízejí scénu

Hokejový šok z České Třebové! Kohouti po titulu končí a vyklízejí scénu

3. 5. 2024 | Hokejový klub HC Kohouti Česká Třebová oznámil, že nepodá přihlášku do Krajské hokejové ligy Pardubického a Královéhradeckého kraje 2024/2025. Poněkud šokující informace přišla z města, kde se na konci března slavil východočeský hokejový titul. Od okamžiku, kdy klubový generální partner, jímž byla společnost Rieter, oznámil ukončení své podpory, však bylo veřejným tajemstvím, že další osud Kohoutů visí na tenkém vlásku. A ten se definitivně přetrhl. ...

Po pauze jsme chtěli další góly přidat, že prohrajeme nikdo nečekal, říká Sunek

Po pauze jsme chtěli další góly přidat, že prohrajeme nikdo nečekal, říká Sunek

3. 5. 2024 | Šlo o nevídaný zápas. Fotbalisté Bohuslavic nad Úpou v neděli vedli na hřišti Libotova v 19. minutě už 5:0! Přesto duel nevyhráli, co víc, prohráli jej 5:6. Hattricku v utkání dosáhl domácí Jakub Pitro, ale také hostující Adam Sunek, jenž se v rozhovoru pro Krkonošský deník k dění na hřišti po necelém týdnu vrátil.

KAM NA FOTBAL: Divizní derby v Trutnově. Jarní magnet B třídy uvidí Kopidlno

KAM NA FOTBAL: Divizní derby v Trutnově. Jarní magnet B třídy uvidí Kopidlno

3. 5. 2024 | /VÍKENDOVÁ NABÍDKA/ Týden uplynul jako voda a už se znovu o slovo hlásí pestrý fotbalový program. Hlavním víkendovým hitem v Královéhradeckém kraji je určitě prvoligová bitva Votroků s Olomoucí. Ovšem atraktivní duely se hrají i v nižších soutěžích. V divizi C Trutnov v regionálním derby hostí hradeckou Slavii a v áčkové skupině I. B třídy se hraje přímá bitva o první místo Kopidlno versus Chlumec nad Cidlinou C. Rozhodně je z čeho vybírat. ...

Po půlročním půstu obrovská vzpruha! RMSK Cidlina po dvou výhrách živí naděje

Po půlročním půstu obrovská vzpruha! RMSK Cidlina po dvou výhrách živí naděje

2. 5. 2024 | Přes půl roku čekali fotbalisté Nového Bydžova v divizi C na vítěznou radost. Ta přišla nejprve doma proti Dobrovici a následně také v Letohradu. Díky šestibodové porci, navíc s čistým štítem vzadu, Cidlinští oživili naděje na záchranu. Stále jim však patří čtrnáctá pozice, která bude po skončení sezony s největší pravděpodobností sestupová.

Zdroj: https://hradecky.denik.cz | Další zprávy »
08:14:02 | 04.05.2024

Chcete vidět hokejové hvězdy v akci? Stále máte možnost!

3. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Hokejové mistrovství světa v Česku je prakticky za rohem, startuje už za pár dní! Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Oskars Batna: Nová životní kapitola, přimluvil se i Ralfs

2. 5. 2024 | Rozhovory: Lotyšští hráči se pod Bílou věží vždycky těšili velké oblibě. Není proto divu, že hradecké vedení sáhlo při hledání nového útočníka po dalším lotyšském reprezentantovi, Oskarsi Batnovi. Vysoký bijec do brankoviště nasázel v uběhlém ročníku finské Liize dvacet gólů a svou formu si hodlá převézt i pod Bílou věž. Nejen o svém přesunu se vytáhlý forvard rozpovídal v obsáhlém rozhovoru.

Slovenský reprezentant mezi tyče! Lvy posílí Stanislav Škorvánek

1. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Do nové sezony 2024/25 vstoupí Mountfield HK s kompletně novou brankářskou dvojicí. Prvním členem dua gólmanů východočeského celku bude slovenský reprezentant Stanislav Škorvánek, jenž aktuálně bojuje o účast na světovém šampionátu v Česku. Následně si vyzkouší první zahraniční angažmá – v Hradci Králové.

Aukce je tady! Bílé dresy ze sezony 2023/24 míří do dražby

29. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Motiv lva inspirovaný sezonou zpřed třiceti let. Mountfield HK v sezoně 2023/24 vzpomínal na historicky první hradeckou sezonu v extralize. A den po další třinecké zlaté tečce v rámci tuzemského ročníku nejvyšší soutěže startuje aukce bílých dresů, které tak po dražbě poputují k fanouškům a sběratelům. Ta potrvá do úterý 14. května.

NHL Global Fan Tour v Hradci Králové! Už 11. května

29. 4. 2024 | Fanoušci: V říjnu zavítá nejlepší hokejová soutěž planety opět do České republiky, v Praze se proti sobě představí týmy Buffalo Sabres a New Jersey Devils. Ještě předtím ale v rámci akce NHL Global Fan Tour zavítá slavná zámořská soutěž také na východ Čech. Konkrétně do královéhradeckého OC Futurum, kde si fanoušci užijí zajímavý program a náhlednou do života nejznámější hokejové soutěže světa.

Bijec před branku! Mountfield HK posílí Lotyš Oskars Batna

27. 4. 2024 | Tiskové zprávy: S lotyšskými hokejisty panovala na východě Čech vždy spokojenost. K obránci Ralfsi Freibergsovi tak přibude nový hokejista z pobaltské země. Mountfield HK si totiž ve Finsku vyhlédl lotyšského reprezentanta a vytáhlého útočníka Oskarse Batnu, který ve finišujícím ročníku nastřílel dvacet gólů ve finské Liize. Nyní bude obhajovat bronz na MS v Česku, následně jej čeká výzva na v Hradci Králové. ...

Jakub Pour: Reference i pan Martinec udělali super dojem

26. 4. 2024 | Rozhovory: Přesně v den svých 25. narozenin se Jakub Pour stal novou, už třetí letní posilou královéhradeckých Lvů. Plzeňský odchovanec by měl týmu přispět především svým důrazem, avšak zdaleka nejen ten mládežnickému reprezentantovi v roce 2021 napomohl k zisku nováčkovské smlouvy v organizaci Chicaga Blackhawks. O této zkušenosti, ale i o svém přestupu na východ Čech a mnohém dalším se rokycanský rodák rozpovídal v obsáhlém rozhovoru. ...

ČPP Aréna hostila trenérský seminář Českého hokeje

25. 4. 2024 | Akademie ČH: Pod taktovkou lektorky pedagogiky a psychologie Evy Hrubé hostila hradecká ČPP Aréna speciální trenérský seminář, jehož se zúčastnilo hned třiadvacet trenérů z Královéhradeckého kraje.

Akvizice pro útok Mountfieldu HK! Přichází vytáhlý Jakub Pour

24. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Hradecký klub oznamuje po dvou příchodech Ryana Dmowskiho a Dávida Mudráka ze Slovenska dalšího nového člena kádru A-týmu. Tím se stává vysoký hokejista Jakub Pour, jenž na východ Čech míří ze západočeské Plzně. Forvard se zkušenostmi ze zámoří se tak stává v den svých 25. narozenin čerstvým přírůstkem kabiny Lvů, pod Bílou věží podepsal smlouvu na dva ročníky.

Dávid Mudrák: Doufám, že Hradec pro mě bude nejlepší volba

23. 4. 2024 | Rozhovory: Druhou oznámenou posilou hradeckého klubu se stal obránce Dávid Mudrák. Třiadvacetiletý obránce přišel ze Zvolena a Východočeši si od něj slibují nejen důraz ve hře. Povedené dvě sezony na středním Slovensku mu vynesly i pravidelné pozvánky do reprezentace. Mladý bek navíc bojoval o nominaci do národního týmu na květnový šampionát, ale přišlo zranění a vynucený konec sezony. Nejen o tom tak hovoří v úvodním rozhovoru v novém angažmá. ...

Zdroj: hchk.cz | Další zprávy »
08:14:02 | 04.05.2024





Sobota 4.5.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes