HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Hradec Králové, Královehradecký kraj

Tajný fanoušek v civilu. Kaut neměl telefon od Rulíka, těší se na Poborského

Tajný fanoušek v civilu. Kaut neměl telefon od Rulíka, těší se na Poborského

17. 5. 2024 | Loni touhle dobou se proháněl po ledě v českém dresu a plnil plán kouče národního týmu. Hokejista Martin Kaut věřil, že by se i letos mohl podívat na mistrovství světa. Jenže pozvánka nepřišla. „Klukům moc fandím, přál bych jim medaili, ale favorit na zlato je pro mě Švédsko,“ řekl 24letý útočník Pardubic.

Hattrick za tři minuty! Předměřický žolík Jonáš neměl při demolici slitování

Hattrick za tři minuty! Předměřický žolík Jonáš neměl při demolici slitování

17. 5. 2024 | Jedenáctku načepovali fotbalisté Předměřic nad Labem o uplynulém víkendu v I. B třídě do sítě Teplic nad Metují. Husarský kousek se podařil střídajícímu Martinu Jonášovi. Ten se na plac dostal až v 67. minutě, i tak stihl nasázet čtyři branky. Hattrick navíc stihl během tří minut!

Novohradecký Karel dal hattrick a už se těší na Železnici: Vyrůstal hned vedle

Novohradecký Karel dal hattrick a už se těší na Železnici: Vyrůstal hned vedle

16. 5. 2024 | /ROZHOVOR/ Šest výher v řadě. To je skvostná bilance fotbalistů FC Nový Hradec Králové v I. A třídě. Celek z krajského města už se posunul na třetí místo tabulky. Nezastavily ho ani Třebechovice, když na jejich hřišti zvítězil 5:1. Velkou zásluhu na zisku zasloužených tří bodů měl jednadvacetiletý útočník Jan Karel, který se trefil hned třikrát!

Pohárová senzace. Končí největší favorit a do finále jde účastník I. A třídy

Pohárová senzace. Končí největší favorit a do finále jde účastník I. A třídy

16. 5. 2024 | Středeční odpoledne nabídlo krom dalšího zápasu českého nároďáků na hokejovém šampionátu v Praze také semifinálové duely Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje. Výhody domácího prostředí v nich dokázaly využít celky Solnice a Železnice.

SPORTOVNÍ VÍKEND: Lákadlem páteční souboj fotbalových legend Novotný vs. Piták

SPORTOVNÍ VÍKEND: Lákadlem páteční souboj fotbalových legend Novotný vs. Piták

16. 5. 2024 | /POZVÁNKY/ Třetí májový víkend bude v královéhradeckém okrese patřit výhradně fotbalu. Velkým tahákem je páteční podvečerní duel okresního přeboru mezi vedoucí hradeckou Olympií a Lovčicemi. V domácím dresu nastoupí bývalý sparťan a majitel čtrnácti ligových titulů Jiří Novotný, za hosty by měl hrát zase někdejší slávista a Votrok Karel Piták.

Po úspěšné sérii přišel propadák. Kouč: Ani jsme se nepřiblížili svému standardu

Po úspěšné sérii přišel propadák. Kouč: Ani jsme se nepřiblížili svému standardu

15. 5. 2024 | Fotbalisté Nového Bydžova po třech vítězných zápasech v divizi C prohráli, když neuspěli v Hlinsku. Stále se tak pohybují u sestupového pásma, v našlapaném spodku tabulky jim nyní patří třináctá příčka. Chuť si budou moct spravit v sobotním domácím derby s hradeckou Slavií (15.00).

Tříbodový brankostroj. Češi na MS v hokeji přestříleli Dánsko 7:4

Tříbodový brankostroj. Češi na MS v hokeji přestříleli Dánsko 7:4

15. 5. 2024 | Čeští hokejisté si připsali další body do tabulky pražské skupiny na mistrovství světa v ledním hokeji. Po divokém průběhu porazili soupeře z Dánska 7:4.

Budíček v pravý čas. Úvod z říše snů i hattrick uzdraveného snajpra = kanonáda

Budíček v pravý čas. Úvod z říše snů i hattrick uzdraveného snajpra = kanonáda

15. 5. 2024 | Po šesti prohrách za sebou a bezgólové remíze v Trutnově minulý týden se fotbalisté Slavie Hradec Králové střelecky probudili. Jejich domácí kanonádu 6:1 odneslo béčko Chrudimi. Důležité tři body v tabulce divize C znamenají posun ze devátého na osmé místo a hlavně odstup od sestupových pozic.

Černilov se drží v boji o špici: Zápas s Opočnem bolel, přiznal trenér Kosina

Černilov se drží v boji o špici: Zápas s Opočnem bolel, přiznal trenér Kosina

15. 5. 2024 | Drží se v boji o postup. Fotbalisté Černilova se po dvou ztrátách, kvůli kterým přišli o první místo, vrátili na vítěznou vlnu. O uplynulém víkendu přehráli na domácím pažitu 2:0 houževnaté Opočno. Trefili se Tomáš Matoušek a Lukáš Daněk.

300 ZGH: Další ročník kultovního závodu klepe na dveře. Kde hledat favority?

300 ZGH: Další ročník kultovního závodu klepe na dveře. Kde hledat favority?

15. 5. 2024 | Rekordní počet přihlášených jezdců, našlapané startovní listiny, ve kterých nechybí hvězdy road racingu. Jednašedesátý ročník slavných 300 zatáček Gustava Havla, který se jede o nadcházejícím víkendu, slibuje skvělou podívanou. Kdo může pomýšlet na krásné, ale zrádné trati na nejvyšší stupínek? Deník přináší přehled největších favoritů. Budou to právě oni, nebo někdo překvapí?

Zdroj: https://hradecky.denik.cz | Další zprávy »
08:13:20 | 17.05.2024

Příprava A-týmu: Turnaj ve Straubingu i dvojduel se Slovanem

16. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Letní příprava A-týmu již druhým týdnem běží – hráči tráví hodiny v posilovně, chodí běhat do Jiráskových sadů, zkrátka se připravují na novou sezonu Tipsport extraligy. Mountfield HK už také zná program letních přípravných zápasů. Hradec čeká třeba duel se Spartou v Poděbradech, turnaj ve Straubingu nebo domácí generálka na extraligu s Ingolstadtem.

5. ročník O Kapku lepšího hokeje byl nejúspěšnější!

15. 5. 2024 | Fanoušci: V sezoně 2023/2024 se hokejové hnutí znovu spojilo, aby vyjádřilo podporu projektu O Kapku lepší hokej, který si jako dlouhodobý cíl vytyčil pomáhat dětem s poruchami krvetvorby. Po finálním sečtení všech příspěvků od fanoušků, hokejistů, trenérů, klubů i dobrovolných dárců je jasné, že se jedná o historicky nejlepší ročník – výtěžek činí přesně 1 514 284 Kč! Částka bude využita na zakoupení specializovaného přístroje na rozbor krve TapeStation 4150, díky němuž ...

Aukce bílých dresů ze sezony 2023/24 finišuje již dnes v 18:00

14. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Motiv lva inspirovaný sezonou zpřed třiceti let. Mountfield HK v sezoně 2023/24 vzpomínal na historicky první hradeckou sezonu v extralize. Krátce po skončení ročníku umístil klub do aukce bílou sadu dresů. A právě dnes 14. května v 18:00 aukce finišuje. Zajistěte si svou vzpomínku na uplynulou sezonu.

Prohra s Lotyši? Celý rok si budou dělat srandu, tuší Jordann Perret

13. 5. 2024 | Rozhovory: V Hradci je jedním z nejdéle působících hráčů, Jordann Perret se nebojí si vzít slovo v kabině, když je potřeba. Své zkušenosti už několik let prokazuje také v barvách své Francie, kterou vyrazil reprezentovat již na sedmé mistrovství světa. Země galského kohouta na Ostravy přijela hlavně udržet elitní skupinu MS, pomoct k tomu může i cenný bod s obhájci bronzu z Lotyšska. Jen to bude i během roku v hradecké kabině trochu bolet… ...

Prodej permic běží! První den přináší soutěž o vstupenky na MS

13. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Již v pondělí 13. května odstartoval prodej permanentních vstupenek na novou extraligovou sezonu Mountfieldu HK. Ale pro fanoušky je tu jedna velmi zajímavá možnost! Pokud si koupíte permanentku během úvodního dne prodeje, automaticky budete zařazeni do slosování o dvě vstupenky první kategorie na finále MS v Praze. Kromě hradeckého hokeje si tak budete moci užít i unikátní zážitek v rámci výjimečného šampionátu v Praze. ...

Manažerem mládeže a trenérem juniorky se stává Jan Zachrla

12. 5. 2024 | Akademie ČH: Součástí trenérského týmu juniorů bude v nové sezoně zkušený trenér: Na východ Čech míří z Brna jedenapadesátiletý Jan Zachrla, jenž v uplynulých letech působil v organizaci brněnské Komety, a to jak u mládeže, tak také u A-týmu. Kromě své práce u juniorského mužstva Mountfieldu HK bude rodák z Kyjova zastávat také pozici manažera mládeže.

Sledujte hokejové zápasy během MS v COOL PUBu v ČPP Aréně

9. 5. 2024 | Fanoušci: Už v pátek startuje světový šampionát v Praze a v Ostravě. A hned úvodní večerní zápas bude patřit utkání národního týmu, který vyzve v náročné bitvě Finsko. Zápas budou moci nejenom hradečtí příznivci sledovat společně v restauraci COOL PUB v ČPP Aréně, pro všechny příchozí je navíc připravena speciální nabídka, která bude platit během všech českých zápasů na MS!

Hradecké čarodějnice i se Lvy! Další náborové akce brzy následují

9. 5. 2024 | Žáci: Měsíce bez hokeje patří tradičně také náborovým akcím, kterých se Mountfield HK účastní. Jednou z nich byla událost na Malšovickém stadionu, kde se letos na závěr dubna uskutečnily Hradecké čarodějnice. Mezi stánky nechyběl ten z hokejového klubu, který si nejenom pro malé fanoušky připravil hokejovou střelnici. Zájemci si pak odnesli také informace o náboru.

Další slovenský reprezentant! Martin Bučko míří do Hradce

8. 5. 2024 | Tiskové zprávy: Z Pardubic přes Plzeň do královského města. Obránce Martin Bučko se stává novou akvizicí královéhradecké defenzivy. Třiadvacetiletý rodák z Martina strávil u rivala celkem šest sezon, odskočil si na krátká hostování do Českých Budějovic a Plzně, nyní pozná souboj o východ Čech z druhé strany – té hradecké. Zadák s pravým držením hole je prozatím posledním novým jménem na soupisce Mountfieldu HK. ...

Aukce stále běží! Vydražte si bílé dresy ze sezony 2023/24

7. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Motiv lva inspirovaný sezonou zpřed třiceti let. Mountfield HK v sezoně 2023/24 vzpomínal na historicky první hradeckou sezonu v extralize. A den po další třinecké zlaté tečce v rámci tuzemského ročníku nejvyšší soutěže startuje aukce bílých dresů, které tak po dražbě poputují k fanouškům a sběratelům. Ta potrvá do úterý 14. května.

Zdroj: hchk.cz | Další zprávy »
08:13:20 | 17.05.2024





Pátek 17.5.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes