HradecKrálovéDnes.cz
HradecKrálovéDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Hradec Králové, Královehradecký kraj

Po půlročním půstu obrovská vzpruha! RMSK Cidlina po dvou výhrách živí naděje

Po půlročním půstu obrovská vzpruha! RMSK Cidlina po dvou výhrách živí naděje

2. 5. 2024 | Přes půl roku čekali fotbalisté Nového Bydžova v divizi C na vítěznou radost. Ta přišla nejprve doma proti Dobrovici a následně také v Letohradu. Díky šestibodové porci, navíc s čistým štítem vzadu, Cidlinští oživili naděje na záchranu. Stále jim však patří čtrnáctá pozice, která bude po skončení sezony s největší pravděpodobností sestupová.

Českoskalický Tipelt rozhodl proti Dvoru. Fandí Bohemce a rád chodí po horách

Českoskalický Tipelt rozhodl proti Dvoru. Fandí Bohemce a rád chodí po horách

2. 5. 2024 | Obral o body Polici, Solnici či Náchod. Naposledy zase exdivizní Dvůr Králové nad Labem. Nováček z České Skalice nepřestává na jaře udivovat. Velkou zásluhu na tom má trenér Petr Liška. I díky němu se zpátky do města u Rozkoše vrátil Matěj Tipelt. A byl to právě on, kdo vítěznou brankou zařídil tři body proti Dvoru. Skaličtí zvítězili 2:0 a v tabulce krajského přeboru mají už 29 bodů.

Potlesk pro fanoušky i klub. Hradec se na novém stadionu zařadil mezi smetánku

Potlesk pro fanoušky i klub. Hradec se na novém stadionu zařadil mezi smetánku

1. 5. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Zájem o první fotbalovou ligu letos rapidně vzrostl. Divácky ji táhnou tradiční kluby Sparta, Slavia či Baník. K ním však přibyl jeden výrazný hráč. Hradec Králové prožívá na novém stadionu nefalšovaný boom. Fotbal lidi ve východočeské metropoli táhne. Posuďte sami. Votroci měli během základní části pátou nejvyšší návštěvnost napříč republikou!

Rezerva Jičína v první lize přes porážku zachráněna. K derniéře dorazí Šťáhlavy

Rezerva Jičína v první lize přes porážku zachráněna. K derniéře dorazí Šťáhlavy

1. 5. 2024 | Do hlavního města republiky zavedl házenkáře jičínské rezervy los 21. kola I. ligy a v hale Chodova Východočechy čekal soupeř usilující o body potřebné k jistotě záchrany soutěže i pro příští soutěžní ročník.

PODÍVEJTE SE: Malšák v obležení dětí. Hradec si vychovává nové Pilaře

PODÍVEJTE SE: Malšák v obležení dětí. Hradec si vychovává nové Pilaře

1. 5. 2024 | To se povedlo! Ideální datum, krásné počasí, nadšené děti. Klub FC Hradec Králové za sebou má první otevřený trénink pro školy a veřejnost. Východní tribunu Malšovické arény obsadilo na dva tisíce školáků, kteří perfektně fandili a mohli okouknout, jak se trénuje na nejvyšší úrovní.

Venkovní derniéru proměnili v exhibici. A teď zápas o všechno, o titul, o postup

Venkovní derniéru proměnili v exhibici. A teď zápas o všechno, o titul, o postup

30. 4. 2024 | V rekordní podívanou proměnili házenkáři Náchoda poslední venkovní duel aktuálního soutěžního ročníku ve II. lize. V honbě za návratem do první ligy Východočeši nedali žádnou šanci domácí České Lípě a na palubovce desátého celku tabulky vyhráli rozdílem dvaceti branek.

Malý fanoušek na tréninku Votroků: Malšák je nádhernej. Mám podpis Krejčího

Malý fanoušek na tréninku Votroků: Malšák je nádhernej. Mám podpis Krejčího

30. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Více jak dva tisíce fanoušků převážně z řad školáků navštívilo na Malšovickém stadionu historicky první otevřený trénink prvoligového fotbalového týmu FC Hradec Králové.

KRAJSKÝ PŘEBOR: Porouchaný Superb na Lamboghini nestačil. Vítězný návrat Drozdů

KRAJSKÝ PŘEBOR: Porouchaný Superb na Lamboghini nestačil. Vítězný návrat Drozdů

30. 4. 2024 | /FOTO/ Čtyřiadvacáté dějství Votrok Krajského přeboru nabídlo na čtyřech stadionech vítěznou radost pro hostitelské celky. V polovině případů ale domácí týmy nevyhrály a pokaždé se tak stalo v duelech, kde šlo o hodně. Jak o body potřebné k postupu do divize, tak v přímé bitvě o záchranu.

Prvomájový RejFej přípravou na finále Planeo Cupu. Jičín obsadí osmileté naděje

Prvomájový RejFej přípravou na finále Planeo Cupu. Jičín obsadí osmileté naděje

30. 4. 2024 | Už jen fakt, že do města pohádek ve středu přijedou týmy z Tábora, Českých Budějovic, Teplic nebo dokonce Brna, mluví za vše – o účast na turnaji byl velký zájem. Z dvanácti účastníků budou hned tři týmy z domácí líhně.

Gratulujeme: Známý fotbalový trenér Vojtěch Dlabáček dnes slaví 70. narozeniny

Gratulujeme: Známý fotbalový trenér Vojtěch Dlabáček dnes slaví 70. narozeniny

30. 4. 2024 | Právě dnes slaví významné životní jubileum 70 let Vojtěch Dlabáček (narozen 30. dubna 1954), fotbalový trenér dospělých i mládeže.

Zdroj: https://hradecky.denik.cz | Další zprávy »
18:13:34 | 02.05.2024

Oskars Batna: Nová životní kapitola, přimluvil se i Ralfs

2. 5. 2024 | Rozhovory: Lotyšští hráči se pod Bílou věží vždycky těšili velké oblibě. Není proto divu, že hradecké vedení sáhlo při hledání nového útočníka po dalším lotyšském reprezentantovi, Oskarsi Batnovi. Vysoký bijec do brankoviště nasázel v uběhlém ročníku finské Liize dvacet gólů a svou formu si hodlá převézt i pod Bílou věž. Nejen o svém přesunu se vytáhlý forvard rozpovídal v obsáhlém rozhovoru.

Slovenský reprezentant mezi tyče! Lvy posílí Stanislav Škorvánek

1. 5. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Do nové sezony 2024/25 vstoupí Mountfield HK s kompletně novou brankářskou dvojicí. Prvním členem dua gólmanů východočeského celku bude slovenský reprezentant Stanislav Škorvánek, jenž aktuálně bojuje o účast na světovém šampionátu v Česku. Následně si vyzkouší první zahraniční angažmá – v Hradci Králové.

Aukce je tady! Bílé dresy ze sezony 2023/24 míří do dražby

29. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Motiv lva inspirovaný sezonou zpřed třiceti let. Mountfield HK v sezoně 2023/24 vzpomínal na historicky první hradeckou sezonu v extralize. A den po další třinecké zlaté tečce v rámci tuzemského ročníku nejvyšší soutěže startuje aukce bílých dresů, které tak po dražbě poputují k fanouškům a sběratelům. Ta potrvá do úterý 14. května.

NHL Global Fan Tour v Hradci Králové! Už 11. května

29. 4. 2024 | Fanoušci: V říjnu zavítá nejlepší hokejová soutěž planety opět do České republiky, v Praze se proti sobě představí týmy Buffalo Sabres a New Jersey Devils. Ještě předtím ale v rámci akce NHL Global Fan Tour zavítá slavná zámořská soutěž také na východ Čech. Konkrétně do královéhradeckého OC Futurum, kde si fanoušci užijí zajímavý program a náhlednou do života nejznámější hokejové soutěže světa.

Bijec před branku! Mountfield HK posílí Lotyš Oskars Batna

27. 4. 2024 | Tiskové zprávy: S lotyšskými hokejisty panovala na východě Čech vždy spokojenost. K obránci Ralfsi Freibergsovi tak přibude nový hokejista z pobaltské země. Mountfield HK si totiž ve Finsku vyhlédl lotyšského reprezentanta a vytáhlého útočníka Oskarse Batnu, který ve finišujícím ročníku nastřílel dvacet gólů ve finské Liize. Nyní bude obhajovat bronz na MS v Česku, následně jej čeká výzva na v Hradci Králové. ...

Jakub Pour: Reference i pan Martinec udělali super dojem

26. 4. 2024 | Rozhovory: Přesně v den svých 25. narozenin se Jakub Pour stal novou, už třetí letní posilou královéhradeckých Lvů. Plzeňský odchovanec by měl týmu přispět především svým důrazem, avšak zdaleka nejen ten mládežnickému reprezentantovi v roce 2021 napomohl k zisku nováčkovské smlouvy v organizaci Chicaga Blackhawks. O této zkušenosti, ale i o svém přestupu na východ Čech a mnohém dalším se rokycanský rodák rozpovídal v obsáhlém rozhovoru. ...

ČPP Aréna hostila trenérský seminář Českého hokeje

25. 4. 2024 | Akademie ČH: Pod taktovkou lektorky pedagogiky a psychologie Evy Hrubé hostila hradecká ČPP Aréna speciální trenérský seminář, jehož se zúčastnilo hned třiadvacet trenérů z Královéhradeckého kraje.

Akvizice pro útok Mountfieldu HK! Přichází vytáhlý Jakub Pour

24. 4. 2024 | Tiskové zprávy: Hradecký klub oznamuje po dvou příchodech Ryana Dmowskiho a Dávida Mudráka ze Slovenska dalšího nového člena kádru A-týmu. Tím se stává vysoký hokejista Jakub Pour, jenž na východ Čech míří ze západočeské Plzně. Forvard se zkušenostmi ze zámoří se tak stává v den svých 25. narozenin čerstvým přírůstkem kabiny Lvů, pod Bílou věží podepsal smlouvu na dva ročníky.

Dávid Mudrák: Doufám, že Hradec pro mě bude nejlepší volba

23. 4. 2024 | Rozhovory: Druhou oznámenou posilou hradeckého klubu se stal obránce Dávid Mudrák. Třiadvacetiletý obránce přišel ze Zvolena a Východočeši si od něj slibují nejen důraz ve hře. Povedené dvě sezony na středním Slovensku mu vynesly i pravidelné pozvánky do reprezentace. Mladý bek navíc bojoval o nominaci do národního týmu na květnový šampionát, ale přišlo zranění a vynucený konec sezony. Nejen o tom tak hovoří v úvodním rozhovoru v novém angažmá. ...

Zažijte ten nejlepší hokej – Vstupenky na finále MS k dispozici

22. 4. 2024 | Aktuální zprávy z klubu: Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 v Praze a Ostravě. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy fanoušci, u toho přeci nesmíte chybět.

Zdroj: hchk.cz | Další zprávy »
18:13:36 | 02.05.2024





Čtvrtek 2.5.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes